Politika zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta drazba.slo-open.si je Teniška zveza Slovenije (TZS), Šmartinska 152, 1000 LJUBLJANA.
TZS se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost in razvijala tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.
Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto drazba.slo-open.si . Z uporabo spletnega mesta drazba.slo-open.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje podatkov o obiskih spletnega mesta

TZS lahko na spletnem mestu drazba.slo-open.si samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika, med katere sodijo:
– Naslov IP,
– Vrsta brskalnika,
– Imena domen,
– Čas dostopanja

Naslove spletnih mest, ki ste jih obiskali na spletnem mestu drazba.slo-open.si
TZS uporablja te informacije izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Zbiranje podatkov v procesu prijave!
TZS v procesu spletne dražbe zbira naslednje podatke:
– Ime in priimek dražitelja
– Datum rojstva dražitelja – obvezno nad 18 let
– Elektronsko pošto dražitelja
– Telefonsko številko dražitelja
– Naslov prebivališča – obvezno v Sloveniji.

Uporaba osebnih podatkov

TZS zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. TZS lahko uporabi vaše podatke tudi za interne tržne raziskave.

Obveščanje o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi TZS

V primeru, da ne želite prejemati obvestil o novostih na spletni strani drazba.slo-open.si oziroma obvestil o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi TZS, vas bomo na podlagi vaše odjave preko elektronske pošte info@slo-open.si ali na naslov Teniška zveza Slovenije, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana prenehali obveščati o novostih, od katerih se boste odjavili.

Varovanje osebnih podatkov

TZS se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s prodom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku. Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika ali z uporabo povezave na pasici “Nastavitve piškotkov” v spodnjem desnem kotu brskalnika.